Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

124 berichten op 25 pagina's
Femke Wiskerke
20-02-22 16:30:34
Onlangs Dylan uitgenodigd als ballonnenclown voor het verjaardagsfeestje van ons zoontje. Ontzettend leuk, de kids hebben allemaal een mooie ballon gekregen die ze zelf mochten bedenken. Een aanrader!
Krista Van der steenhoven advocaten
04-02-22 13:21:23
Een collega van ons bedrijf was 10 jaar bij kantoor. "De ballonnen clown", was super voor haar en haar dochter van 3 jaar. Het ws erg leuk dat Dylan in de voortuin zijn act kon doen (corona proof), terwijl al onze collega's via teams mee keken.
Hij maakt geweldige dingen en is super vriendelijk en enthousiast. De communicatie verliep ook heel soepel. Wij hebben genoten!! Dank je Dylan.
Flusso B.V.
25-11-20 09:54:38
Iets leuks bedenken voor een online Sinterklaasfeest viel niet mee. Maar met de onlineworkshop van de BallonnenPiet, was het echt een feest! De kinderen hadden de ballonnenpompjes met ballonnen thuisgestuurd gekregen en konden zo allemaal aan de slag.
Dylan bedankt voor het meedenken, je enthousiasme en verzorgen van de online workshop, het was zeer geslaagd.
BV Noordoostpolder
15-09-20 14:02:55
We hebben Dylan als ballonnenclown op stelten en Niels als goochelaar op stelten op bezoek gehad tijdens ons PotaTO GO Family VIP event in Emmeloord. Veel positieve reacties mogen ontvangen, ze deden het professioneel en goed! Aanrader!
kinderdagverblijf Eigen Wijs
11-09-20 08:28:45
Dylan was aanwezig in onze feestweek en maakte voor alle peuters een mooi zelf gekozen ballonfiguur. Omdat Dylan niet geschminkt is, was het voor de kleintjes echt heel leuk. Voor de jongste BSO kinderen maakte hij ook een ballonfiguur en de oudste BSO kinderen kregen een echte workshop ballonfiguren vouwen. In een uur wist hij 17 kinderen te boeien en (met wat hulp van de medewerkers om mee knoopjes te leggen enzo) maakten ze allemaal 3 ballonfiguren. Voor herhaling vatbaar en een aanrader!
Tonen: 5  10   20