Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Ballonnenclown

Ook wel ballonmaker, ballonvouwer, ballonknoper, ballonnenman of ballonkunstenaar genoemd.

Op zoek naar een ballonnenclown?

Ballon figuren - Ballonnenclown Dylan inhuren/hurenBent u op zoek naar een ballonnenclown, ballon maker, ballonvouwer, ballonknoper, ballonnenman of ballonkunstenaar? Dan bent u hier op het juiste adres. Onze ballonnenclown genaamd Dylan maakt de mooiste ballon figuren. Bent u nieuwsgierig naar zijn ballon creaties? Kijk dan eens bij de ballonnen foto's!

Dylan begon als 8 jarige als ballonnenclown.
Inmiddels heeft hij al 22 jaar ervaring. Verder naar onderen op de pagina vindt u hem als ballonnenclown in zijn clowns pakken.

Dylan kan ook op stelten lopen en is daarom ook te boeken als ballonnenclown op stelten. Bent u nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Kijk dan bij de steltenloper acts.

Inhuren / boeken / prijzen ballonnenclown

Vraagt u zich af wat het kost om hem in te huren als ballonnenclown? Kijk dan op de pagina prijzen. Hier staat per uur aangegeven wat het inhuren / boeken van een ballonnenclown kost. Ook de kosten voor het inhuren / boeken van een steltloper staan erbij.

Ballonnenclown Dylan reist stad en land af

Ballonnenclown Dylan woont in Ede. 20 Minuten rijden vanaf Arnhem. Vanuit Ede reist de Ballonnenclown stad en land af om mensen te vermaken. Hij vermaakt niet alleen kinderen met zijn ballonnen maar komt ook geregeld in verzorgingstehuizen om daar op te treden als ballonnenclown. Met de bijzondere balloncreaties die hij maakt verbaast hij jong en oud.

Video impressie luxe pakket

Video impressie lijnwerk pakket

Ballonnenclown Dylan biedt 2 ballonnen pakketten aan!

1) Het unieke ballon pakket

Ballon figuur papagaai - Ballonnenclown DylanHet unieke ballonnen pakket houdt in dat Ballonnenclown Dylan de mooiste ballon creaties voor kinderen maar ook voor volwassenen maakt.
Dit kost hem wel iets meer tijd dan een klein hondje (5 à 10 min.) maar levert wel een super leuk eindresultaat op. En is meteen ook een leuk aandenken voor thuis.

Unieke ballon figuren pakket combineren met ballonfiguren workshop?

Het unieke ballonnen pakket is ook erg leuk in combinatie met een ballonworkshop. De kinderen krijgen dan eerst zelf een ballon van ballonnenclown Dylan. En als ieder kind een ballon gehad heeft wordt de basis van het ballonvouwen aan de kinderen geleerd.

2) Het "lijnwerk" ballon pakket

Ballon figuur tijger - Ballonnenclown DylanHet "lijn werk" ballonnen pakket is bedoelt voor grote groepen. De ballonnenclown maakt figuurtjes die in maximaal 2 minuten gemaakt kunnen worden en er toch leuk uitzien.
De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen. Ballonnenclown Dylan maakt het voor ze.

"Lijnwerk" ballonnenclown combineren met schminkster of steltenact

Een Ballonnenclown is ook erg leuk te combineren met een schminkster of een steltenact. Meer informatie over een schminkster vindt u op de pagina Schminkster & glittertattoos.
Informatie over de steltenacts vindt u op de pagina Steltenlopers acts.

Wilt u het geheel nog meer opvrolijken?

Dat kan bijvoorbeeld met een ballonnenboog, ballonpilaar of andere ballondecoraties. Een ballonnenboog valt vanaf ver al op! Dit maakt de bezoekers extra nieuwsgierig en ze weten gelijk waar ze moeten zijn. Wij kunnen alles maken van ballonnen dus niks is voor ons te gek. Ook op het gebied van ballondecoraties.

Clownskostuum

Clownskostuum 1
Clownskostuum 2

Let op!
Onze ballonnenclowns komen NIET geschminkt.

Dit doen wij bewust omdat veel kinderen een geschminkte clown eng vinden omdat ze het echte gezicht niet kunnen zien. Uit ervaring blijkt dat er meer kinderen bij de clowns komen zonder schmink. Wenst u wel een geschminkte clown. Meld dat dan graag even van tevoren per mail.

Verschil ballonnenclown en clown

Er bestaat wel eens verwarring tussen een "ballonnenclown" en een "clown".
Een clown is een soort cabaret voorstelling met zelfspot en grappen.

Een ballonnenclown is iemand die door middel van ballon(figuren) mensen vermaakt. Met hierbij een leuke interactie met de mensen. Bij Ballonnetje.com zijn uitsluitend ballonnenclowns te boeken.
(natuurlijk maken wij wel een grapje tussendoor :p)

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan

Contact opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dylan!

Contactformulier

Op de contact pagina vindt u een uitgebreider formulier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.