Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Portfolio

Meer over Ballonnenclown Dylan.

Over Dylan Kapinga

Ballonnenclown Dylan KapingaMijn naam is Dylan Kapinga. Ik ben 30 jaar en woon in Ede (15 minuten van Arnhem). U kunt mij inhuren / boeken als ballonnenclown of steltloper. Ballonnenclown wordt ook wel ballonfiguren maker, ballonvouwer, ballonknoper genoemd. Zelf gebruik ik vooral de naam ballonnenclown. Ik heb 9 jaar lang op een circus/theater school gezeten. Hier heb ik o.a. ook als steltloper op stelten leren lopen.

Ballonnenclown - Hoe het begon

Op 8 jarige leeftijd kreeg ik per toeval mijn 1e ballon in mijn vingers, hiermee maakte ik mijn eerste ballonfiguur. Al snel bleek ik hier een talent voor te hebben. Na een half jaar kreeg ik mijn eerste opdracht als ballonvouwer / ballonnenclown. Inmiddels doe ik mee aan internationale wedstijden. Zoals u kunt zien bij de pagina ballonnen foto's zijn mijn ballon figuren niet iets wat u dagelijks ziet. Als ballonnenclown blijf ik mensen verbazen met de creaties die ik maak van ballonnen. Een ballonnen act is niet alleen voor kinderen. Als ballonnenclown ben ik ook een graag geziene gast in verzorgingstehuizen, waar ik het oudere pubiek vermaak met een ballonfiguur. Ook verzorg ik basis workshops ballonnen vouwen voor kinderen en volwassenen en kunt u mij ook boeken voor een event, uitgaansgelegenheid of festival.

Meer entertainment - o.a. steltenloper acts

Steltenloper acts - DylanRond mijn 11 jarige leeftijd kocht ik mijn eerste stelten. Niet de normale stelten waar u als kind op liep maar stelten van een meter waar je aan vast gemaakt zit.
Natuurlijk hoort bij een steltenloper ook een steltenlopers kostuum. Inmiddels heb ik minimaal 5 verschillende steltenlopers pakken. Deze ziet u op de pagina's bij Steltenlopers acts.

Goedkoop maar toch kwalitatief goed entertainment

Steltlopers en ballonnenclowns zijn er in alle prijscategorieën. Van € 50,- tot wel €1400,- per uur. Doordeweeks heb ik een vaste baan. Ik werk in het speciaal onderwijs met jongeren van 12 tot 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking. Hierdoor hoef ik niet mijn brood met straattheater en steltlopen te verdienen. Daardoor ben ik 1 van de goedkoopste ballonnenclowns / steltlopers van Nederland. Ideaal als u opzoek bent naar goedkoop maar toch kwalitatief goed entertainment.

Bijzondere dingen mogen doen

In de loop der jaren heb ik bijzondere dingen mogen doen voor mijn werk. Zoals; in een film spelen en op het Amsterdam Dance event ballonnen mogen maken.

In 2010 heb ik mogen figureren als steltlopende ballonnenclown in de nieuwe Ernst en Bobbie film (en het Geheim van de Monta Rossa). Deze bioscoop film is verkrijgbaar op dvd.
Hieronder vindt u de trailer:

Early Rebels dance event

In 2015 heb ik op het feest Early Rebels ballonnen mogen maken.
Hieronder vindt u de trailer:

Jebroer videoclip

Voor Jebroer heb ik meegedaan in de videoclip Machinegeweer.
Hieronder vindt u de videoclip:

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan

Contact opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dylan!

Contactformulier

Op de contact pagina vindt u een uitgebreider formulier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.