Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Ballonnenclown

Kleine groepen - unieke figuren (deluxe).

Ballon figuren met het luxe ''unieke ballonnen'' pakket

Unieke ballon figuren - papagaaiBallonnenclown Dylan kan als een van de weinige mensen in Nederland alles maken van ballonnen. Denk bijvoorbeeld aan een pinoccio van ballonnen of hello kitty. Het unieke ballon pakket is geschikt voor kleine gezelschappen. Dylan kan ongeveer 7 tot 10 unieke creaties in 1 uur maken. Zo'n mooie unieke creatie kost ongeveer 5 tot 10 minuten om te maken.

Ballon figuur zelf te bedenken met een beetje hulp van Dylan

Door middel van een leuke interactie helpt Dylan de kinderen op leuke ideeën te komen. Bijvoorbeeld: ga je wel eens naar de dierentuin? Zo ja? Welke dieren zie je daar dan? En als je bij de ingang staat, naar welk dier wil je dan het liefste toe? Naar de olifanten? Ohh gaaf! Zou je dan een olifant willen? Vervolgens maakt ballonnenclown Dylan het figuur. Dit is een erg leuk aandenken voor de kinderen omdat de ballon figuur vaak 3 tot 4 weken goed blijft!

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van de unieke ballon creaties die Dylan maakt. Nog meer voorbeelden kunt u vinden onder het kopje ballonnen foto's.

Video impressie luxe pakket

Unieke ballon figuren pakket combineren met ballonfiguren workshop?

Het unieke ballonnen pakket is ook erg leuk in combinatie met een ballonworkshop. De kinderen krijgen dan eerst zelf een ballon van ballonnenclown Dylan. En als ieder kind een ballon gehad heeft wordt de basis van het ballonvouwen aan de kinderen geleerd.

Meer op zoek naar sneller te maken ballonfiguren?

Bent u op zoek naar een ballonnenclown die wat sneller ballonfiguren maakt? Dat kan. Ballonnenclown Dylan heeft ook het zogenoemde "lijnwerk" ballon figuren pakket. Hiermee kan ballonnenclown Dylan tot wel 60 ballonfiguren in 1 uur maken.

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan

Contact opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dylan!

Contactformulier

Op de contact pagina vindt u een uitgebreider formulier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.